Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkelbusjes Scholen Bedrijven Uitvaartcollecte Collecte feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilliger winkelbusjes Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Winkelbusjes

Een mooie extra inkomstenbron voor KWF

Het zijn die ronde, smalle rode busjes die je op de toonbank van winkels ziet staan: winkelbusjes van KWF. We merken dat winkeliers graag hun maatschappelijk steentje willen bijdragen door het plaatsen van een winkelbusje. Klanten die dat willen kunnen heel eenvoudig (een deel van) hun retourgeld doneren in deze bus.
 

Coördinator winkelbusjes

In Zwolle hebben we een coördinator die samen met een groep andere vrijwilligers helpt bij het plaatsen van een winkelbusje bij ondernemers. Op deze manier staan al op vele plekken in Zwolle een busje. Elk winkelbusje krijgt een nummer en wordt geregistreerd waar deze geplaatst wordt. De winkelbusjes worden zo dicht mogelijk bij de kassa gezet, zodat het voor klanten makkelijk is om hun retourgeld erin te doen. Bovendien staan de busjes dan goed in het zicht.
 

Winkelbusje plaatsen

Wil je als winkelier, apotheek of andere ondernemer ook een winkelbusje plaatsen, neem dan contact met ons op via info@kwfzwolle.nl of via het formulier op onze contactpagina. Wij zorgen dan dat uw gegevens bij onze coördinator komen.
 

Helpen plaatsen winkelbusjes

Denk je bij jezelf: ik zou ook wel willen helpen om winkelbusjes bij winkeliers te plaatsen, want contact leggen met ondernemers vind ik leuk en ik wil graag mijn steentje bijdragen om kanker de wereld uit te krijgen? Neem dan contact met ons op via info@kwfzwolle.nl of via het formulier op onze contactpagina. Wij brengen je dan in contact met onze coördinator. Het helpen om winkelbusjes geplaatst te krijgen kost niet veel tijd en geeft een fijn gevoel om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker.  

HELP MEE MET WINKELBUSJES

Plaats als winkelier, apotheek of andere ondernemer een winkelbusje! Of help mee om winkelbusjes bij winkeliers te plaatsen.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress