Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Help mee!

Mogelijkheden om te helpen in Zwolle

In Zwolle zijn diverse mogelijkheden om KWF te helpen. Vanuit het bestuur organiseren wij de collecte, winkelbusjes, acties, lief en leed en bieden wij ook ondersteuning voor uw eigen KWF activiteit.
 

Collecteren in Zwolle

Elk jaar zijn we met ca. 700 collectanten en wijkhoofden actief tijdens de KWF collecteweek. Maar er zijn altijd wel collectanten nodig om straten te lopen. Vind je het leuk om te helpen? Kijk op onze speciale collectepagina wat het inhoud of meld je aan via onze contactpagina.
 

Actie organiseren

Wie een actie in Zwolle voor KWF wil houden, kunnen wij ondersteunen met middelen en ideeën. Wij denken graag met je mee.
 

Winkel in actie

Met Winkel in actie kun je nu samen met jouw klanten geld ophalen voor KWF. Via een speciale actiepagina kunnen mensen een donatie doen. Ga naar onze speciale Winkel in actie pagina en lees hoe het werkt.


Klik aan de linkerkant op 1 van de knoppen van het menu voor meer informatie over de mogelijkheden om KWF te steunen in Zwolle.
Andere ideeën? Wij staan er voor open.

OOK COLLECTANT WORDEN?

Wij bereiken in Zwolle heel veel huishoudens, maar nog niet allemaal. Dat zouden we wel graag willen, maar daarvoor hebben wij extra hulp nodig.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress