Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Bedrijven

Help mee als bedrijf

​Draag je met jouw bedrijf bij aan kankeronderzoek? Dan sla je 2 vliegen in 1 klap. Je geeft kankerpatiënten een steuntje in de rug. En je laat zien dat jouw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. Bovendien horen we vaak dat het collega's verbindt.
 

Zo kan jouw bedrijf meedoen

Doneer per product of dienst

Geef per verkocht product of geleverde dienst een vast bedrag of percentage aan kankeronderzoek. Bijvoorbeeld 1 euro per knipbeurt of een paar cent per verkochte meter zonnescherm. Je kunt ook een deel van je omzet doneren. Vraag ons als Zwols vrijwilligersteam voor meer informatie via actie@kwfzwolle.nl of het formulier op onze contactpagina.
 

Iets te vieren?

Hebben jullie iets te vieren? Bijvoorbeeld een jubileum of de opening van een pand? Zet dan de speciale donatiebox neer en vraag donaties in plaats van cadeaus. Vraag de donatiebox aan. Vraag ons als Zwols vrijwilligersteam voor meer informatie via actie@kwfzwolle.nl of het formulier op onze contactpagina.
 

Organiseer je eigen actie

Bedenk een sportieve of ludieke manier om geld op te halen voor KWF. Bijvoorbeeld cupcakes verkopen of de auto's van je collega's wassen. Je kunt ook samen een fiets- of wandeltocht maken en je daarvoor laten sponsoren.Vraag ons als Zwols vrijwilligersteam voor meer informatie via actie@kwfzwolle.nl of het formulier op onze contactpagina.
 

Word Zakenvriend

Als Zakenvriend steun je KWF voor minimaal een jaar met een vast bedrag per maand. Zo verzeker je KWF van inkomsten en krijg je toegang tot het netwerk van het hoofdkantoor. Bovendien kun je jouw MVO-beleid actief uitdragen. Lees er meer over op de speciale Zakenvriend pagina van KWF Kankerbestrijding.
 

KOM ALS BEDRIJF IN ACTIE

Geef kankerpatiënten een steuntje in de rug en laat zien dat jouw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress