Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Vrijwilligers

Help jij ons?

Samen werken aan een beter leven met en zonder kanker

KWF gaat al jaren de strijd aan tegen kanker met een missie. Dit gebeurt door wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken, voorlichting te geven, een gezonde levensstijl aan te moedigen en de kwaliteit van leven voor kankerpatiënten en hun naasten waar mogelijk te verbeteren.
In Zwolle zijn we met bijna 700 vrijwilligers actief. Mede door hun inspanningen en van alle andere vrijwilligers in heel Nederland staat KWF waar ze nu is. Maar de inspanningen kunnen alleen voortgezet worden als al die vrijwilligers zich blijven inzetten. En extra steun is altijd welkom, want het kan altijd beter. Je kunt ons en KWF op verschillende manieren helpen.


Collectant worden

Tijdens de jaarlijkse collecteweek in september kunnen wij je hulp altijd gebruiken. Collecteren kost maar een paar uurtjes in de eerste volle week van september. Via het wijkhoofd in je wijk krijg je alle benodigde informatie zodat je aan de slag kunt in de collecteweek. Help ons en meld je aan als collectant. Dat kan via collecte@kwfzwolle.nl of via ons formulier op de contactpagina.
Liever online collecteren? Ga naar kwf.digicollect.nl en maak zelf in een paar simpele stappen een online collectebus aan. Eenvoudig en snel geregeld. Ook op deze manier draag je bij aan de missie van KWF.
 

Voor KWF in actie

Wil je in actie komen tegen kanker? Start je eigen actie of kom ons ondersteunen bij het organiseren van een actie.
In actie komen voor KWF kan op allerlei manieren: alleen, met een vriend of vriendin, met je klas, collega’s of de sportvereniging. Met een actie kun je daadwerkelijk iets bijdragen aan de strijd tegen kanker.
Als vrijwilligersteam Zwolle organiseren wij zelf ook acties om geld op te halen voor KWF en als het past ook voorlichting te geven om de actie te ondersteunen. Vanuit het bestuur hebben wij een actiecoördinator die verantwoordelijk is voor het opzetten van acties. Vind je het leuk om te organiseren en een actie voor KWF mede op te tuigen om zo op deze manier een bijdrage te leveren om kanker op termijn beheersbaar te krijgen, meld je dan bij ons via actie@kwfzwolle.nl of het formulier op onze contactpagina.
 

Winkel in actie

Wil je als winkelier, apotheek of andere ondernemer ook in actie komen voor KWF, doe dan mee met Winkel in actie en haal samen met jouw klanten geld op voor KWF..Hiervoor maak je een online actiepagina aan. Daar kunnen mensen een donatie doen. De opbrengst investeren we in levensreddend onderzoek en goede zorg voor mensen met kanker.
 

Geld geven of nalaten

KWF is financieel volledig afhankelijk van de giften van particulieren en bedrijven. Elke bijdrage is van harte welkom.
Heb je iets te vieren en wil je geen cadeau, maar heb je wel een wens? En wil je jouw verjaardag, bruiloft, meerjarig huwelijksfeest, kraamfeest of welk feestje dan ook extra bijzonder maken? Vraag dan in plaats van een cadeau een collectebus van KWF. bij ons aan. Zo help je met jouw feest een wereld dichterbij te brengen waarin niemand meer sterft aan kanker.
Ook is het mogelijk om bij een begrafenis of crematie te collecteren voor KWF. De uitvaartbegeleider kent de mogelijkheden of informeer bij ons via info@kwfzwolle.nl of het formulier op onze contactpagina.

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress