Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Collecte

Collecteren in september

In de collecteweek, altijd de eerste week in september, staan in totaal ongeveer 80.000 vrijwilligers op tegen kanker om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. Elk jaar wordt er in Zwolle door ca. 700 vrijwilligers gecollecteerd voor KWF. Dat doen ze huis aan huis en met veel succes.

Als bestuur van KWF vrijwilligersteam Zwolle hebben wij de stad verdeeld in ruim 60 verschillende wijken die elk een wijkhoofd hebben. Vanuit het bestuur worden de collecteborden en alle overige benodigde informatie overgedragen aan de wijkhoofden. Zij verdelen alles binnen hun wijk zodat de collectanten in de collecteweek op pad kunnen.
 

Hulp is altijd welkom

Wij bereiken in Zwolle heel veel huishoudens, maar nog niet allemaal. Dat zouden we wel graag willen, maar daarvoor hebben wij extra hulp nodig. Ben jij degene die met slechts een paar uur per jaar ons wilt komen versterken om bij te dragen aan de strijd tegen kanker? Sta dan vandaag nog op en meld je aan via collecte@kwfzwolle.nl of vul het formulier in op onze contactpagina.

OOK COLLECTANT WORDEN?

Wij bereiken in Zwolle heel veel huishoudens, maar nog niet allemaal. Dat zouden we wel graag willen, maar daarvoor hebben wij extra hulp nodig.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress