Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Landelijk nieuws
16 mei 2019

18270 nieuwe donateurs voor KWF Kankerbestrijding na live tv-show

Tijdens de tv-show Nederland staat op tegen kanker zijn 18270 mensen donateur geworden van KWF Kankerbestrijding. Presentator Frits Sissing maakte het eindresultaat gisteravond bekend in het programma Pauw op NPO1.

``Ik ben heel dankbaar dat Nederland vanavond zo massaal in actie is gekomen,” aldus Johan van de Gronden, directeur KWF Kankerbestrijding. ‘’Dankzij deze 18270 nieuwe donateurs kunnen we de volgende doorbraken in kankeronderzoek mogelijk maken”
Tijdens de live TV show vanaf de Parade in Den Bosch kwamen veel bekende en onbekende Nederlanders in actie voor KWF Kankerbestrijding en riepen zij televisiekijkend Nederland op om donateur te worden.
Daarnaast vormden Nicolette Kluijver, Albert Verlinde en Dennis Weening samen met honderden Nederlanders een menselijk lint door het Bossche centrum. Iedere deelnemer stond voor een dierbare in het lint en haalden hiermee 79254 euro op voor KWF.

Op het podium traden Anita Meyer, Milow, Stef Bos, Glennis Grace en Davina Michelle op en stonden Frans Bauer, Kjeld Nuis en Willeke Alberti gedurende de TV show als levend standbeeld op het podium.
 

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress