Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Landelijk nieuws
20 aug 2020

KWF TV Show `Nederland staat op tegen kanker`levert 20.367 nieuwe donateurs op

Tijdens de tv show Nederland staat op tegen kanker zijn 20.367 mensen donateur geworden van KWF Kankerbestrijding. Presentatrice Dionne Stax maakte het eindresultaat in de live-uitzending op NPO1 bekend. ‘Ik ben dankbaar dat Nederland kankeronderzoek zo massaal steunt’ aldus Johan van de Gronden, directeur KWF. ‘Dankzij deze 20.367 nieuwe donateurs kunnen we ervoor zorgen dat onderzoek doorgaat. En dat is in deze tijd harder nodig dan ooit; iedereen die met kanker te maken heeft, verdient onze onvoorwaardelijke steun.’

Tijdens de live tv show vanaf Paleis Soestdijk en het in kanker gespecialiseerde ziekenhuis Antoni van Leeuwenhoek stonden veel bekende en onbekende Nederlanders op met hun eigen verhaal en riepen zij Nederland op om donateur te worden.

Onder andere Miss Montreal, André Hazes en Kensington traden op, en Angela Schijf en Gerard Joling stonden anderhalf uur stil als levend standbeeld, respectievelijk als Koningin Wilhelmina en Antoni van Leeuwenhoek.

Door het land verspreid stond een virtueel menselijk lint met zangeres Romy Monteiro, radiopresentatrice Fien Vermeulen, programmamaker Sander Schimmelpenninck en kickbokser Remy Bonjasky. Zij toonden een foto en vertelden over hun persoonlijke link met kanker.

De 10e editie van de live show werd voorafgegaan door André staat op. In dit programma deelde André van Duin de mooiste momenten uit 10 jaar Nederland staat op tegen kanker.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress