Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Landelijk nieuws
12 nov 2014

Sabrina Starke staat op tegen kanker

‘In the morning’ uitgebracht voor KWF Kankerbestrijding

Singer-songwriter Sabrina Starke brengt vandaag het lied ‘In the morning’ uit. Dit nummer heeft ze speciaal opgenomen voor KWF Kankerbestrijding. De song is oorspronkelijk gecomponeerd door Barry Gibb en onder andere gezongen door Nina Simone. Sabrina zong eerder een deel van het lied in voor de TV-commercial van KWF Kankerbestrijding.

Zowel KWF als Sabrina Starke kregen de afgelopen jaren zoveel positieve reacties op het nummer, dat ze nu hebben besloten de song uit te brengen. Sabrina: “Mensen vertelden mij dat ze geraakt waren door het nummer en er veel steun uit putten. Dat is het mooiste compliment dat je een artiest kunt geven. Hopelijk kunnen we nu nog meer mensen steunen.”

‘In de morning’ staat voor hoop, ook al ben je nog zo ziek. Maar ook als je gezond bent, is de morgen iets waar je in gelooft, waar je voor leeft en werkt. Iedereen verdient een morgen staat ook voor het streven van KWF om die morgen, die toekomst ook daadwerkelijk steeds dichter bij te brengen voor iedereen. Om iedereen een toekomst te kunnen geven waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker. 

Het lied ‘In the morning’ is vanaf vandaag te horen en zien op radio, televisie en internet. Op woensdag 19 november opent Sabrina Starke de tv-show Sta op tegen kanker, die live wordt uitgezonden bij de AVROTROS bij NPO 1. De opbrengst van het nummer gaat naar KWF Kankerbestrijding. Op deze manier staat ook Sabrina Starke op tegen kanker en draagt zo een steentje bij in de strijd tegen kanker.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress