Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
26 mei 2015

10e van SVI voetbalt voor KWF

Het 10e mannen seniorenteam van SVI gaat de komende 4 seizoenen voetballen met het logo van KWF Kankerbestrijding prominent op de borst. Een fantastisch initiatief van Daniël Yska, één van de teamleden. Hij heeft deze actie ondernomen naar aanleiding van een aan kanker overleden teamlid. Daniël vond dat hij iets moest doen en is naar de leiding van SVI gegaan. In overleg hebben ze besloten dat ze jaarlijks als team een sponsorbedrag voor SVI bij elkaar brengen waardoor de club nog wat inkomsten heeft en het 10e met het logo van KWF kan voetballen.
Dinsdagavond 26 mei vond bij SVI de contractondertekening plaats en kregen wij als Afdeling een ingelijste afbeelding van het logo op het shirt. Wij van Afdeling Zwolle vinden dit een geweldig mooi initiatief en bedanken ook langs deze weg Daniël en zijn teamgenoten hiervoor. En nu maar hopen dat jullie lekker scoren en hoog eindigen in de competitie. Mannen, zet ‘em op!

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress