Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
30 nov 2023

Fantastische opbrengst €19.000 Thorbecke / KWF Run

Tweedejaars sportleerlingen van de Thorbecke Scholengemeenschap hebben woensdag een cheque van 19.000 euro overhandigd aan Hans Tuin, de voorzitter van  KWF vrijwilligersteam Zwolle. Het bedrag werd zondag opgehaald tijdens de Thorbecke KWF Run.

De 156 leerlingen hadden de afgelopen maanden goed getraind voor de sponsorloop en gingen de boer op om zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Maandag bleek dat het goed gelukt was, op dat moment stond de teller al op zo’n 17.500 euro. Vandaag werd in de gymzaal de definitieve stand bekendgemaakt, een bedrag van 17.871 euro. Een sponsor besloot om het bedrag af te ronden naar 19.000 euro.

“Wat een geweldige prestatie,” roept Tuin de sportieve leerlingen toe. “Ik wist uit de media al wat  wij konden verwachten maar dit overtreft alles!”

Volgend jaar wordt het evenement nog groter, beloven de sportdocenten Marnix Zuidberg en  Edgar Conradie van de Thorbecke SG. Het is de bedoeling dat er dan 250 leerlingen deelnemen aan de sponsorloop door Herfte.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress