Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
29 okt 2021

Ongelofelijk hoog bedrag voor KWF

Sportklasleerlingen TSG halen € 15.617,- op


Het lijkt wel of er geen limiet zit aan de inzet en enthousiasme van de sportklasleerlingen van Thorbecke Scholengemeenschap. Met een bedrag van € 15.617,- hebben de groepen 2A, 2B, 2C en 2D dit fantastische bedrag voor KWF opgehaald n.a.v. hun sponsorloop op woensdag 13 oktober jl. Het geld zal gaan naar het speciaal gekozen onderzoeksproject ‘Behandeling op maat voor kinderen met acute lymfatische leukemie’.
Dit gigantische bedrag is door ca. 100 sportklasleerlingen van TSG en een aantal andere leerlingen binnen de school opgehaald. Daarbij zijn ze op een fantastische manier ondersteund door de sportklasleraren en mentoren van de groepen.
De sportleraren van Thorbecke hadden voor de 2e keer een eigen loop georganiseerd, nu ook met een officiële tijdwaarneming. Dat was op 13 oktober een indrukwekkend en mooi spektakel. Ongeveer 3 weken daarvoor, op 20 en 22 september, is er voorlichting gegeven op school door o.a. Annelies van de radiotherapieafdeling en Annegreet en Peder van de chemotherapie-/apotheekafdeling van Isala en door Bernadet die haar ervaringsverhaal heeft verteld.
Wij bedanken iedereen heel hartelijk die hier met al zijn of haar enthousiasme aan bijgedragen heeft om dit mooie bedrag te realiseren!
 

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress