Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
31 okt 2023

TSG/KWF RUN

Op zondag 19 november 2023 organiseert de afdeling LO van de Thorbecke Scholengemeenschap de TSG / KWF run. Al meer dan 10 jaar kent de Thorbecke een samenwerking met KWF en doneert jaarlijks een bedrag dat bijeen wordt gelopen door sportklas leerlingen. Met een gecertificeerde 5 km maar ook met een 1 km en een 2.5 km, willen we er een heus hardloopevenement van maken voor atleten, scholieren, jongere broertjes en zusjes en zeker ook papa’s en mama’s.

Ons doel: een prachtig evenement waarbij elke euro ten goede komt aan het KWF!
Doneer


Inschrijven en prijzen

Voorinschrijven kan via inschrijven.nl tot woensdagavond 15 november 23:59 uur. Na-inschrijving is mogelijk tot 15 minuten voor de start van een afstand in de hal van de Thorbecke Scholengemeenschap. Het volledige inschrijfgeld komt ten goede aan het KWF Zwolle.
Voor de eerste drie finishers in elke categorie zijn er prijzen in natura en voor iedereen na afloop fruit en drinken (gesponsord door de school). De prijsuitreiking volgt z.s.m. na afloop van de diverse afstanden.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress