Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
11 nov 2022

Thorbecke KWF Run levert fantastisch bedrag op

Zondag 6 november werd voor de 12e keer door 2e jaars sportklasleerlingen van Thorbecke Scholengemeenschap hardgelopen voor KWF. Dit jaar had de school groots uitgepakt met een eigen georganiseerde hardloopwedstrijd. De sportklasleerlingen liepen een gecertificeerde 5 km run waar ook overige inschrijvers aan mee konden doen. De middag startte met een 1 km kidsrun en vervolgens nog een 2,5 km run voor groep7/8 van de basisscholen in Zwolle.
Zoals de afgelopen 12 jaar hebben de sportklasleerlingen van TSG weer heel veel geld ingezameld. En samen met het overige inschrijfgeld, waarvan het grootste deel ten goede is gekomen aan KWF, en het geld van de diverse catering op het terrein, heeft het fantastische bedrag opgeleverd van € 16.728,-. Namens de vrijwilligersafdeling van KWF in Zwolle bedanken wij iedereen heel hartelijk die hieraan heeft bijgedragen, speciaal ook de sportklasleerlingen, maar ook de enthousiaste LO-leraren die dit evenement hebben opgezet en de leerlingen hebben gestimuleerd. Ook gaat onze dank uit naar Isala, afdeling Radiotherapie en Chemotherapie/Apotheekafdeling voor wederom hun bijdrage tijdens de voorlichtingssessies in oktober. Tot slot bedanken wij Bernadet voor haar ervaringsverhaal tijdens de voorlichtingssessies. Het is altijd weer indrukwekkend om een dergelijk verhaal te horen. De leerlingen waren daar ook van onder de indruk.

Thorbecke SG gaat dit evenement volgend jaar opnieuw organiseren in november, dus houdt de hardloopkalender en de berichtgeving in de gaten.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress