Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
12 dec 2013

Afdeling Zwolle op uitnodiging bij koopavond

Dinsdag 10 december organiseerde het Zonnehuis in samenwerking met de winkeliersvereniging Stadshagen van 18.00 tot 21.00 uur een koopavond voor medewerkers en vrijwilligers van de organisatie Zonnehuis. Elke medewerker ontving 5 bonnen die per stuk 6 euro waard waren. Tijdens deze koopavond konden de ruim 1600 medewerkers hun bonnen verzilveren bij de winkeliers in Stadshagen om zo een eigen kerstpakket samen te stellen. Maar er waren ook goede doelen uitgenodigd w.o. KWF Afdeling Zwolle. Indien de mensen van het Zonnehuis dit wilden konden ze hun bon of bonnen ook doneren aan o.a. KWF.
De avond was door de winkeliersvereniging gezellig aangekleed met vuurkorven, een blaaskapel, gratis koffie, thee, frisdrank en glühwein en diverse hapjes. Het was een hele gezellige en ongedwongen sfeer. Uiteindelijk hebben diverse mensen een donatie gedaan voor KWF Kankerbestrijding. In totaal is € 98,00 gedoneerd waarvoor onze hartelijke dank.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress