Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
23 sep 2019

Bijna 51 duizend euro voor KWF in Zwolle

Tijdens de landelijke collecteweek van 1 t/m 7 september hebben bijna 600 collectanten namens KWF Kankerbestrijding € 50.762,- in Zwolle opgehaald. Dat is vergelijkbaar met 2018. Wederom een prachtig resultaat. Alle collectanten en wijkhoofden worden heel hartelijk bedankt voor hun inzet en alle gevers voor hun bijdrage. Met het geld kan weer onderzoek gedaan worden om kanker nog verder terug te dringen.
Dit jaar werd meer ingezet op de QR-code voor mensen die geen contant geld in huis hadden of die sowieso graag digitaal wilden doneren. Elke collectebus was voorzien van een QR-code. Met de bank app kon de code worden gescand en het bedrag worden ingevuld. Ook hier is uitgebreid gebruik van gemaakt waarbij duidelijk werd dat betalen via de QR-code steeds meer gewoon wordt.
 
Het was de 70e collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is de 5-jaarsoverleving van patiënten van 25% gestegen naar 65%. Dat is natuurlijk een geweldige ontwikkeling. Maar er valt nog veel werk te verzetten. Elk jaar overlijden er nog steeds 45.000 mensen aan kanker.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress