Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
20 sep 2017

Collecteopbrengst Zwolle weer op niveau 2015

Dit jaar is de opbrengst van de collecte weer terug op het niveau van 2015. Het gecollecteerde bedrag is € 49.020,- geworden. Dat is 10% meer dan in 2016, maar dat jaar had ook een dramatisch verval t.o.v. 2015. Nu hebben we dat met elkaar weer goed gemaakt. Een fantastisch resultaat!
Dit jaar deden wij mee met de pilot rondom digitaal collecteren. In 56 gemeenten werden elk 10 bussen uitgezet. Ook wij hadden 10 digibussen waarmee gepind, contactloos en cash mee gecollecteerd kon worden. In de wijken waar wij de pilot hadden uitgezet werd positief gereageerd op deze combibus. Wij hebben er dan ook vertrouwen in dat digitaal collecteren in de toekomst ons veel zal gaan brengen.
Wij bedanken van harte alle wijkhoofden en collectanten die hebben geholpen bij deze collecte. Met jullie geweldige inzet is dit jaar weer een fantastisch bedrag opgehaald wat KWF kan gaan besteden aan kankeronderzoek, want samen komen we steeds dichterbij!

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress