Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
20 okt 2018

Jaarlijkse sponsorloop voor KWF door sportklas leerlingen Thorbecke

Zaterdag 20 oktober 2018 was het weer zover. Ca. 120 2e jaars sportklas leerlingen van Thorbecke Scholengemeenschap liepen 5 km sponsorloop tijdens de StadshagenRun voor KWF Kankerbestrijding. In de afgelopen weken hadden de leerlingen, verdeeld over 4 groepen, voorlichting gekregen over chemotherapie en radiotherapie bij Isala. Voorafgaand hadden ze op school informatie over KWF Kankerbestrijding gekregen en was er een gastspreker die een ervaringsverhaal vertelde over borstkanker.
Alle leerlingen hebben van school een T-shirt ontvangen met hun eigen voornaam erop die ze tijdens de 5 km loop allemaal aan hebben gehad. Het was een mooie rode brigade tijdens de StadshagenRun. Over een paar weken zal de sponsoropbrengst bekend gemaakt worden.

Wij bedanken alle leerlingen, leraren, de gastspreker en de voorlichters bij Isala voor hun fantastische inzet en hopelijk gaat het weer een mooi bedrag voor KWF Kankerbestrijding opleveren dat weer goed gebruikt kan worden voor onderzoek naar kanker. Want samen komen we steeds dichterbij!

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress