Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
27 apr 2015

Kinderoncoloog geeft projectuitleg

Kinderoncoloog Dr. Zwaan van de Erasmus universiteit uit Rotterdam gaf vrijdag 24 mei jl. een presentatie voor de sportklasleerlingen van Thorbecke Scholengemeenschap. Dit naar aanleiding van het sponsorbedrag wat de 116 leerlingen bij elkaar gelopen hebben tijdens de Stadhagenrun van oktober 2014. Het bedrag van bijna € 5400,-  kon aan een specifiek project gedoneerd worden via KWF Kankerbestrijding. De leerlingen konden uit 2 projecten kiezen en het project over leukemie van het team van Dr. Zwaan werd uitgekozen. Als projectleider kwam hij zelf naar Zwolle om zijn onderzoek nader toe te lichten en de leerlingen te laten zien waar het geld naar toe gaat.
Er werd geboeid geluisterd naar zijn verhaal en aansluitend werd er nog een korte animatiefilm getoond over kinderkanker. In een uur tijd hadden de leerlingen inzicht gekregen waarom ze geld hadden bijeengelopen voor kankeronderzoek. Een mooie afsluiter van het samenwerkingsproject met de Thorbecke in het seizoen 2014-2015. Op naar het lustrumjaar wat betreft de samenwerking met de Thorbecke!

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress