Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
26 mrt 2013

KWF Afdeling Zwolle bij Festival Vrij

Zaterdag 23 maart werd van 13.30-16.30 uur in Doepark Nooterhof Festival Vrij! georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale en WijZ. Het was bedoeld om vooral 55 plussers vanuit hun ervaring te bewegen om vrijwilligerswerk te gaan doen. KWF Afdeling Zwolle had zich ook aangemeld. Wij kregen een tafel ter beschikking en met wat diverse middelen om het aan te kleden konden wij ons daar prima profileren.

Wij hadden diverse vacatures waar we een invulling voor zochten zoals coördinatoren voor winkelbusjes, mensen die willen helpen op het gebied van communicatie en evenementjes, natuurlijk collectanten en wijkhoofden, maar ook wijkhoofdcoördinatoren. Hoewel het door de kou wat tegenviel wat betreft de opkomst heeft zich toch iemand gemeld die graag met onze winkelbusjes aan de slag wil gaan. Zij gaat ons helpen om te proberen bij winkels op de toonbank een KWF winkelbusje te krijgen waar mensen klein geld in kunnen stoppen t.b.v. KWF Kankerbestrijding. Kortom, het is uiteindelijk een geslaagde middag geweest. En mocht u naar aanleiding van het lezen van dit berichtje denken: “Ik wil ook wel iets voor KWF Zwolle doen”, mail ons dan via info@kwfzwolle.nl.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress