Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
23 sep 2015

Liefdevolle donatie ter nagedachtenis aan overleden moeder

Dinsdagavond 22 september ontving KWF Zwolle symbolisch een fantastische en liefdevolle donatie ter waarde van € 5000,-. Deze donatie kwam van de familie Janse. Op 29 augustus waren zij in het huwelijk getreden en hadden hun gasten gevraagd om ter nagedachtenis aan hun (schoon)moeder een gift te doen voor KWF Kankerbestrijding. De moeder van de bruid was in maart van dit jaar overleden aan galwegkanker. Dit verzoek is duidelijk gehonoreerd door de gasten met een bedrag van € 4535,-! Om de mogelijkheid te hebben het geld gericht te besteden aan een onderzoeksproject heeft de familie Janse het aangevuld tot 5000 euro. Een heel mooi en fantastisch gebaar.

In het gesprek tijdens de avond bleek met wat voor een warme gevoelens er gesproken werd over hun overleden (schoon)moeder. Ook haar man, die erbij aanwezig was, sprak vol bewondering en dankbaarheid over zijn vrouw. Hij vond het een voorrecht dat hij ruim 50 jaar met haar getrouwd is geweest.

Hoewel al uitgebreid bedankt voor de gift, danken wij nogmaals de familie Janse voor dit mooie bedrag. Op verzoek van de familie zal er een onderzoeksproject gezocht worden op het gebied van alvleesklierkanker.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress