Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
17 nov 2017

Ongelooflijk bedrag sportklasleerlingen Thorbecke

Met 125 2e jaars sportklasleerlingen is een ongelooflijk mooi bedrag opgehaald voor KWF: € 12.403,50!!

Net als andere jaren kregen de leerlingen voorlichting in verschillende groepen op twee vrijdagmiddagen in september over radiotherapie en chemotherapie bij Isala. Dit keer was voor elke voorlichting een gastspreker op school uitgenodigd die een ervaringsverjhaal vertelde. Op 15 september was dat Joost Reijns, ex topzwemmer en genezen van teelbalkanker. Op 22 september was dat Manon Voort. Zij heeft borstkanker gehad en heeft nog steeds last van de naweeën daarvan. Beide verhalen waren heel indrukwekkend en dat merkte je ook aan de leerlingen.

Op zaterdag 21 oktober jl. hebben de leerlingen 5 km gelopen tijdens de StadshagenRun. Daar is hard voor getraind en mede door de motivatie van de mentoren van Thorbecke is er hard gelopen voor het geld dat ze inmiddels al bij elkaar hadden.

Wij als vrijwilligersafdeling van KWF Kankerbestrijding in Zwolle bedanken van harte alle leerlingen, alle voorlichters van Isala, de beide gastsprekers en de mentoren/begeleiders van Thorbecke voor hun fantastische inzet en motivatie.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress