Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
05 nov 2015

Ongelooflijk mooi resultaat

Donderdag hebben 170 sportklasleerlingen van Thorbecke Scholengemeenschap en hun begeleiders aan KWF Zwolle een cheque overhandigd. De leerlingen hadden voor de 5 km hardlooploopwedstrijd in Stadshagen op 17 oktober jl. sponsoren geworven voor KWF. Ongeveer een maand eerder hadden alle leerlingen voorlichting gekregen door de plaatselijke afdeling en van verpleegkundigen van de radiotherapie-, chemotherapie- en apotheekafdeling van Isala. De leerlingen gingen hierdoor goed voorbereid en gemotiveerd sponsoren werven. Daarbij werden ze enthousiast gesteund door de mentoren van Thorbecke.

Het resultaat was uiteindelijk (na wat nagekomen bedragen) het ongelooflijk mooie bedrag van: € 12.406,93! Ongekend veel waarbij 1 leerling maar liefst in haar eentje € 1013,- had opgehaald. Een geweldige prestatie.

Mede langs deze weg zijn wij alle leerlingen en begeleiders heel erg dankbaar voor hun inzet met dit mooie resultaat. En dat is mede tot stand gekomen door de enthousiaste inzet van de verpleegkundigen van Isala.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress