Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
26 sep 2011

Ook SamenLoop in Zwolle

Zwolle krijgt in 2012 zijn eerste eigen KWF SamenLoop voor Hoop. Het is tevens ook de eerste in Overijssel. Het initiatief hiertoe is genomen door mevrouw Anneke Meeuwisse die samen met KWF Amsterdam dit evenement gaat organiseren. SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandeling door teams over een afgezet parcours. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee wordt geld opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

De 24 uur van SamenLoop voor Hoop zijn gezellig, ontroerend en inspirerend. Met dit evenement wordt het ‘feest van hoop’ gevierd. Er wordt gevierd dat vele mensen kanker al overleven en dat er iets tegen deze ziekte gedaan kan worden. Tegelijkertijd worden (ex-)kankerpatienten ondersteund en worden de overledenen aan kanker herdacht. Verder wordt er voorlichting gegeven over kanker en wordt er geld ingezameld voor kankeronderzoek. De data van deze eerste Zwolse SamenLoop voor Hoop is 16 en 17 juni 2012. Kijk voor meer informatie op www.samenloopvoorhoop.nl/zwolle.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress