Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
29 mei 2016

Prachtig resultaat KWF SLvH Zwolle 2016

De KWF SamenLoop voor Hoop heeft in Zwolle op 28 en 29 mei het voorlopige bedrag van € 106.125,- opgehaald. Een prachtig resultaat. 36 Teams, 70 kinderen tijdens de Kinderloop, meer dan 127 sponsoren hebben hieraan bijgedragen. Van dit bedrag gaat € 10.000,-  naar nazorgcentrum intermeZZo.
Er was ook een wisseltrofee voor het team dat het meeste geld bij elkaar heeft gelopen. Dat was dit keer team Hemmink met ruim € 17.000,-. De fa. Hemmink had van te voren aangegeven dat het bedrag wat bij elkaar gelopen wordt, door het bedrijf verdubbeld zou worden. Hun uiteindelijke bijdrage werd nog hoger door 'afronding naar boven', namelijk € 40.000,-. Een heel erg mooi gebaar en een fantastische inzet van het hele team! 

De KWF SamenLoop voor Hoop is een 24 uurs wandelevenement waarbij de opbrengst door KWF besteed wordt aan kankeronderzoek. In teams wordt er een etmaal continu gewandeld om te symboliseren dat iemand met kanker ook 24 uur daarmee geconfronteerd wordt.
Wij feliciteren het organisatieteam met deze fantastische prestatie en met hun intensieve inzet om uiteindelijk dit gerealiseerd te krijgen en alle teams en sponsoren die hier aan hebben bijgedragen.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress