Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
27 mrt 2012

Spinning Marathon voor KWF

Op zaterdag 12 mei 2012 vindt op het Grote Kerkplein een Spinning Marathon plaats ten bate van KWF Kankerbestrijding.  Deze actie wordt georganiseerd door Bike-4Life (www.bike-4life.nl).

Bike-4Life is een initiatief van Martin Elsendoorn. Hij gaat in het kader van ‘Sta op tegen kanker’ fietsen van Zwolle naar Kharkiv in de Oekraine. Ruim 2400 kilometer! Hij fietst het Nederlands voetbalelftal tegemoet die in de Oekraine hun voorrondes van de EK voetbal spelen. Het doel van Martin is om zoveel mogelijk geld op te halen om kanker zo snel mogelijk terug te dringen en onder controle te krijgen. Want iedereen verdient een morgen!

De Spinning Marathon wordt een spectaculair evenement van 10.00 – 18.00 uur. Samen met Bike-4Life is Achmea Health Center in Zwolle de initiatiefnemer. Fiets mee op een van de honderd spinningbikes. Schrijf je in voor 10 euro per fiets per uur en draag zo ook bij aan een hopelijk fantastisch bedrag voor KWF. Ook bedrijven kunnen meedoen. Kijk voor alle informatie op www.bike-4life.nl. Het bestuur van KWF Zwolle wenst Martin en een ieder die meedoet aan de Spinning Marathon heel veel succes. 

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress