Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
24 apr 2021

Sportklasleerlingen halen heel veel geld op voor KWF

Met een fantastisch bedrag van € 10.530,- hebben 90 sportklasleerlingen van Thorbecke Scholengemeenschap geld opgehaald voor KWF kankerbestrijding. Het geld gaat naar een speciaal leukemie-onderzoek voor kinderen.
Met een eigen sponsorloop achter de school hebben de sportleraren van TSG een heel mooi coronaproof evenement neergezet, verspreidt over 2 middagen: 9 en 16 april. Op 12 maart was er een online voorlichting door Marjon en Annelies van de radiotherapieafdeling en Roelienke en Annegreet van de chemotherapieafdeling van Isala. Dat waren weer waardevolle bijdragen waarbij de leerlingen konden zien en horen wat er allemaal komt kijken bij bestraling of chemo voor een patiënt. Deze online sessie werd helemaal door de sportklasleraren georganiseerd en gefaciliteerd.
Het waren weer mooie dagen en de leerlingen hebben ontzettend hun best gedaan. Heel erg bedankt allemaal voor jullie bijdragen aan dit mooie gezamenlijke project. Het was alweer de 10e keer!






KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress