Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
09 nov 2018

Sportklasleerlingen halen top bedrag bijeen voor KWF

Vandaag vond de cheque-overhandiging plaats van de tweede klas sportklasleerlingen van Thorbecke Scholengemeenshcap. Met 112 leerlingen is € 9.279,55 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding (het uiteindelijke bedrag werd mog een fractie hoger). 
Zoals elk jaar kregen de leerlingen voorlichting in verschillende groepen op twee vrijdagmiddagen in september over radiotherapie en chemotherapie bij Isala. Voor elke voorlichting in het ziekenhuis sprak Bernadet Lucht op school over haar eigen ervaringsverhaal met borstkanker.

Op zaterdag 20 oktober jl. hebben de leerlingen 5 km gelopen tijdens de StadshagenRun. Daar is flink voor getraind in combinatie met av PEC en mede door de motivatie van de mentoren van Thorbecke is er hard gelopen.

Als vrijwilligersafdeling van KWF Kankerbestrijding in Zwolle bedanken wij van harte alle leerlingen, alle voorlichters van Isala, Bernadet en de mentoren/begeleiders van Thorbecke voor hun fantastische inzet en motivatie.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress