Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
12 jun 2013

Succesvolle wervingsactie in Zwolle

Samen met een aantal wijkhoofden heeft het bestuur van de afdeling Zwolle een succesvolle gerichte wervingsactie gehouden om extra collectanten te krijgen. Er zijn A5 kaartjes huis-aan-huis verspreid in die straten waar nog geen collectant is. Omdat het aantal straten in Zwolle waar nog niet gelopen wordt helaas redelijk hoog is, hebben we een keuze gemaakt waar we zouden gaan verspreiden en dit afgestemd met de wijkhoofden in dat gebied. Uiteindelijk hebben we 20% respons gehad op deze actie en dat is zeker succesvol. Een ieder die zich heeft aangemeld is inmiddels benaderd en bedanken wij nogmaals voor hun ondersteuning zodat we straks in de 1e week van september met ruim 550 collectanten er weer een succesvolle collecteweek van kunnen maken.

Overigens kunnen wij nog steeds collectanten gebruiken, dus mocht dit u aanspreken en wilt u een paar uur per jaar in de eerste week van september iets doen voor KWF, mail dan naar collecte@kwfzwolle.nl.
 
Op dit moment zijn wij als afdeling ook bezig om in Zwolle diverse nieuwe activiteiten op te starten. Zo willen wij graag een groepje mensen verantwoordelijk maken voor het verspreiden en coördineren van winkelbusjes. Dat zijn busjes die bij balies van winkels staan en waar mensen (wissel)geld in kunnen doen. In veel andere steden in Nederland is het zeer succesvol en wij hopen dit in Zwolle ook van de grond te krijgen. Mocht dit iets voor u zijn, mail dan naar info@kwfzwolle.nl.

Verder is er inmiddels een communicatiewerkgroep opgericht die activiteiten gaat organiseren op het gebied van voorlichting, sponsoracties met derden, maatschappelijke stage coördineren etc. De groep bestaat uit 3 mensen, maar kan nog uitbreiding hebben. Heeft u interesse, mail dan naar info@kwfzwolle.nl.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress