Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
10 nov 2016

Winterinspectie vol warmte met KWF-donatie Bert Wieten

Autobedrijf Bert Wieten in Zwolle hield vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober de jaarlijkse gratis winterinspectie voor al haar klanten. De specialist in Hyundai had elke klant een uitnodiging gestuurd met een wincode. Met deze wincode kon als hoofdprijs een 43 inch LED televisie van Philips worden gewonnen. De familie Buist was de gelukkige. “Het komt ons zeer goed van pas”, aldus een trotse mevrouw Buist. “Wij zijn hier heel erg blij mee.”

De medewerkers van autobedrijf Bert Wieten zijn in het verleden vaak geconfronteerd met de ziekte kanker. Daarom werd dit jaar aan elke bezoeker van de winterinspectie gevraagd of zij vrijwillig € 2,50 wilden doneren aan KWF Kankerbestrijding. Daar werd massaal gebruik van gemaakt. Eigenaar Bert Wieten had al aangekondigd het bedrag te verdubbelen. Donderdag 10 november was de chequeoverhandiging, waarbij Hans de Vries namens KWF Zwolle het bedrag van € 870,- in ontvangst mocht nemen.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress