Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
21 mei 2014

Zaterdag 24 mei start KWF SamenLoop voor Hoop

Het is bijna zover. Zaterdag 24 mei start om 14.00 uur de Zwolse KWF SamenLoop voor Hoop, de 24-uurs wandelestafette. Een feest van hoop en leven.
Na bijna een jaar van voorbereiding starten zaterdag 37 teams met maar liefst 590 lopers om te wandelen in de strijd tegen kanker. Het hele wandelevenement wordt omlijst met vele activiteiten op het gebied van muziek, kunst, dans en nog veel meer. De opening om 14.00 uur wordt gedaan door Arie Slob, partijleider van de ChristenUnie en Eddy van Hijum, 2e kamerlid voor het CDA.
Artiesten die optreden zijn o.a. De Zotte Zusjes, Alluring Ajettes, Men in Music, Feestzanger Patrick en nog veel meer. Zaterdag tussen 18.00 en 18.30 uur zal Maarten van der Weijden, oud Olympisch zwemkampioen lange afstandszwemmen en ambassadeur van KWF, Zwolle bezoeken om een ieder een hart onder de riem te steken.
Altijd indrukwekkend is de kaarsenceremonie om 23.00 uur, waarbij het hele parcours verlicht zal zijn door kaarsenzakken. Zondag 14.00 uur is de slotronde en zal de opbrengst voor KWF bekend gemaakt worden.

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress