Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
17 sep 2021

Zwolle heeft recordopbrengst van € 65.279

Landelijk op 2 na hoogste opbrengst


2021 werd weer het jaar van collecteren voor KWF en dat hebben we in Zwolle geweten. In totaal is tussen 5 en 11 september het fantastische bedrag van € 65.279 opgehaald, € 15.000 meer dan in 2019 toen er voor het laatst met een bus werd gecollecteerd. Een absoluut recordbedrag, want er is nog nooit zo veel aan KWF tijdens de collecteweek gedoneerd. Het Zwolse vrijwilligersbestuur bedankt iedereen heel hartelijk die hieraan heeft bijgedragen en zich heeft ingezet: wijkhoofden, collectanten en natuurlijk de gevers in de gemeente. Met deze mooie opbrengst heeft Zwolle op 2 na hoogste landelijke opbrengst gerealiseerd!
 

Blij met de collectebus

In Zwolle kon men dit jaar via de collectebus contant geld doneren, maar ook via een iDEAL QR-code een eenmalig bedrag. Daarnaast werd er enthousiast door de bijna 700 collectanten en ruim 60 wijkhoofden gebruik gemaakt van collecteren via WhatsApp.
Het was merkbaar dat er positief gereageerd werd door gevers en collectanten dat er weer met een bus gecollecteerd werd.
 

Elk jaar 45.000 mensen

Sinds de oprichting van KWF in 1949 is de 5-jaarsoverleving van patiënten van 25% gestegen naar ca. 65%. Dat is natuurlijk een geweldige ontwikkeling. Maar er valt nog veel werk te verzetten. Elk jaar overlijden nog steeds ca. 45.000 mensen aan kanker. Het streven van KWF is dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker, want er is zoveel om voor te leven.
KWF. Tegen kanker. Voor het leven.


 

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress